Olistica

Therapieën

Olistica is een praktijk waar u terecht kunt voor de volgende behandelingen:

PSYCHOSOMATIEK

Heeft u een combinatie van lichamelijke en/of psychische klachten als gevolg van stress? Dan kan ik u helpen met een psychosomatische behandeling. Deze is erop gericht om zowel de lichamelijke klachten als de psychosociale problematiek aan te pakken. Benieuwd hoe ik dat doe? Kijk dan hier voor meer informatie over deze behandeling.

CESARTHERAPIE

Heeft u klachten door een verkeerde houding en/of manier van bewegen? Door middel van oefentherapie Cesar leer ik u hoe u weer gezond kunt bewegen. Lees hier meer over deze behandelingsvorm.

SLAAP SLIM

Heeft u problemen met slapen? Slapen kun je leren. Door middel van een gerichte behandeling kan ik u helpen bij deze problematiek. Hier vindt u meer informatie over de behandeling.

HYPERVENTILATIE

Heeft u last van hyperventilatieklachten? Door middel van de juiste therapie kunt u leren deze klachten op te vangen en te voorkomen. Kijk hier voor meer informatie over deze behandeling.

KLACHTEN

Mensen die bij mij in de praktijk komen voor bovenstaande behandelingen, hebben veelal uiteenlopende klachten. Herkent u deze klachten? Neem dan gerust contact met mij op om te bekijken of ik u kan helpen.